Stämplar

Stämplar – gör ett avtryck

Söker du det där extra till ditt företags visuella profil? Vi har alla typer av stämplar -ergonomiska, små och smidiga, stabila, självfärgande, extremt hållbara och automatiska. Även om den geniala funktionen och principen är samma som den varit i sekel, har utvecklingen gått framåt. Idag finns en stämpel för varje tillfälle.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 37-45 av 151

Sätt fallande sortering
per sida
 

Välj färg & budskap själv på stämpel

Hos oss på Stämpelfabriken kan du välja färger, motiv och budskap friare än någonsin och du kan till och med bygga din egen stämpel online - med egen logga och text. Vilken typ och vilket motiv du än väljer så vet du att stämplingen kommer att ge den där rätta känslan och det definitiva avtrycket som bara en fysisk stämpel hanterad av en människa kan ge.

Stämplar för alla kontor

Välj bland mängder av företagsstämplar och kontorsstämplar i menyn till vänster! Köp din personliga stämpel - beställ enkelt och smidigt online!

 

FAQ

Varför ska man köpa stämplar?
Med en stämpel får man snabbt en bra märkning. Man har också möjligheten att profilera sig, stämpla sin egna logga på det du vill produktmärka.

Kan man stämpla på trä?
Det går jättebra att stämpla på trä. Vi kan rekommendera att man då använder en emballagestämpel eller en brännstämpel som vi också kan anpassa efter era behov.

Hur fyller man på färg på en stämpel?
Man byter stämpeldyna eller fyller på färg i dynan.